Quantum Touch

Quantum Touch® is een techniek uit Amerika die sinds enkele jaren bekend is in Nederland. Quantum Touch gaat uit van het zelfgenezend vermogen van het lichaam van mens en dier.

Niemand is in staat om een ander te genezen, dat kan alleen ons eigen lichaam zelf. Het lichaam kan mogelijk geactiveerd worden met behulp van Quantum Touch.

Ieder lichaam heeft een trilling en als je lichaam gezond is heeft het één trilling. Heb je ergens een blessure dan is de trilling daar anders t.o.v. de rest van het lichaam. Deze trilling is meestal lager, hetgeen een pijngevoel veroorzaakt. Gebleken is dat je deze trilling kan overgeven / overnemen. Ik zal het verhaal niet te ingewikkeld maken maar dit gegeven is belangrijk en de basis van de Quantum Touch.

Elke cel in je lichaam heeft een geheugen en wil het liefst terug naar zijn oude, gezonde vorm.

Door mijn eigen energie(trilling) te verhogen dmv ademhalingstechnieken en dit naar mijn handen toe te sturen kan ik hiermee een energieveld creëren bij degene (mens of dier) die een blessure heeft. Dit lichaam neemt dan deze energie over en brengt het naar de plaats / plaatsen waar deze energie nodig is. De cellen met hun geheugen willen terug naar de gezonde situatie en gaan hun werk doen.

Eigenlijk geneest ieder lichaam zichzelf op deze manier!!! Onderschat dus vooral de kracht van het eigen lichaam niet. Quantum Touch verrast me nog steeds bij elke behandeling elke dag weer.

Het bijzondere is ook dat het lichaam vaak direct reageert.

De behandeling gebeurt mogelijk voor een deel terwijl u staat, zodat het lichaam zich zonder beperkingen kan corrigeren en een deel terwijl u rustig op een massagetafel ligt. De reactie van het lichaam is bijna ongelooflijk en niet alleen voor mij maar zeker voor degene die de Quantum Touch ontvangen. Pijnklachten verminderen /verdwijnen direct of kort na de behandeling. Quantum Touch is misschien wel te bijzonder voor woorden, en daarom ben ik ook zo enthousiast.

Inmiddels ben ik gecertificeerd therapeut / practitioner en werk met mensen met de meest uiteenlopende klachten.

Quantum Touch wordt gebruikt naast de reguliere geneeskunde en is zeker geen vervanger van de reguliere geneeskunde.