Jadestone massage

De kracht van een Jadestone massage:

In Azië en Egypte weten ze het al duizenden jaren. Jade is een halfedelsteen, meestal groen,met bijzondere eigenschappen. Jade bevat enkele vitale elementen waaronder mineralen en calcium, die heilzaam zijn voor ons lichaam. Bovendien heeft de infraroodstraling van deze steen dezelfde frequentie als die van ons lichaam. De zachtaardige energie die jade uitstraalt verwijdert afvalstoffen uit ons lichaam, werkt kalmerend, versterkt ons immuunsysteem en zorgt voor een gezonde, stralende huid. Jade staat al van oudsher bekend om zijn spirituele en geneeskrachtige eigenschappen. De steen zorgt voor innerlijke rust, is zuiverend en brengt lichaam en geest weer in balans. Jade heeft een herstellende werking op de huidcellen en stimuleert de lymfedrainage, koud om de bloedcirculatie te stimuleren en het weefsel te kalmeren of warm om de spieren te ontspannen. Jade kan ook gebruikt worden om gezwollen of vermoeide voeten te verlichten of op de armen om RSI spanning te verminderen.

Bij deze Jadestone massage maak ik gebruik van verwarmde Jade stenen die tot een aangename temperatuur van ongeveer 45 á 50 graden zijn verwarmd in warmwater heater. Deze stenen worden op diverse plaatsen op uw lichaam gelegd waardoor de warmte uw lichaam zal laten ontspannen. Andere, ook verwarmde stenen zullen gebruikt worden om uw lichaam mee te masseren.

Samen met de werking van de Jade levert dit een bijzonder ontspannende en energie gevende massage op. Een bijzondere ervaring en een weldaad voor uw lichaam.