Esalen massage

Over diep ontspannend massagewerk zoals een Esalen massage kan men lang en breed praten.

Het beste is …… zelf ervaren.

Esalen Massage is een holistische massagetherapie, gericht op bewustwording, inzicht en heling. Niet alleen alle fysieke delen van het lijf worden met elkaar verbonden maar ook lichaam, geest en ziel.

Men beleeft een onvergetelijke mooie lichaamsreis.

Esalen Massage is een unieke vorm van masseren, ontwikkeld door het Esalen Institute aan de westkust van Californië. In 1982 is deze Esalen massage naar Europa gekomen met het een centrum in Zürich. Kenmerkend voor de werkwijze is de combinatie van zachte, vloeiende strijkingen over het hele lichaam gecombineerd met andere vormen van massage. Zacht wiegende bewegingen gaan samen met soms dieper structuurwerk aan de spieren. Daarbij stem ik het bewegingsritme af op het ritme van uw ademhaling.

Door de combinatie van de verschillende massage technieken is het mogelijk om een energetische balans en optimaal ontspanningsniveau te bereiken in de hele mens.

Esalen massage werkt integrerend en kan een goede aanvulling zijn met andere therapievormen. Het vermindert lichamelijke en geestelijke spanningen. De massage helpt bij het verkrijgen en behouden van een soepel lichaam. De massage werkt integrerend, ondersteunt het zelfhelend vermogen, werkt preventief en is gewoonweg heerlijk.

Het is een weldaad voor lichaam, geest en ziel.

Men beleeft een bijzondere en onvergetelijke mooie lichaamsreis.