Over mij

Na vele jaren in onze drukke maatschappij een drukke baan gehad te hebben was het tijd voor iets anders. Iets rustigers. Via enkele omzwervingen kwam ik bij massage terecht.

De eerste degelijke kennismaking met massage kwam tijdens de opleiding voor klassieke massage die ik bij opleidingscentrum Nedich in Eindhoven heb gevolgd. De klik was er meteen en bestaat tot op de dag van vandaag.

Al snel na deze opleiding ben ik een aantal losse workshops gaan volgen om kennis, vaardigheid en variatie te vergroten.

Zo volgde ik ook bij Nedich de workshop voor Hotstone massage, bij opleidingsinstituut Zonnevlecht de Jadestone en Lomi-Lomi massage en bij de combinatie Mano Dulce / Libera / S-Sense de workshops Esalen en 4-handen massage.

In België bij het opleidingsinstituut van de schoonheidsschool in Antwerpen, campus Hasselt, volgde ik de Tachyon massage.

Al werkende met deze technieken en energieën bleek alles nog steeds niet kompleet en volgde ik de opleidingen tot Reiki-master en aansluitend de opleidingen tot Quantum – Touch® praktitioner.

Wat verder nog gaat volgen weet ik nog niet maar dat er nog andere opleidingen gaan volgen is wel zeker.

Tot ziens in mijn praktijk,

Jos Rooijmans